Administratie

Graag wil ik mij even aan u allen voorstellen. Mijn naam is Angelique van Heertum. Vanaf 1999 ben ik werkzaam bij de Koninklijke Landmacht. Het overgrote deel hiervan ben ik werkzaam geweest bij het RMC Zuid in Vught, waarvan de laatste zes jaar als secretaresse. Ook heb ik bijna twee jaar de administratie van de Pontonniersschool in ’s-Hertogenbosch (Hedel) verzorgd, dus het Regiment Genietroepen is mij niet geheel vreemd.

In oktober 2009 ben ik geplaatst op de pas opgerichte Administratie van het Regiment Genietroepen. Mijn eerste prioriteit zal zijn het centraliseren en verder opzetten en uitbouwen van de administratie en de database. Ik ben momenteel nog druk bezig met het bekend worden met alles wat er speelt bij het Regiment Genietroepen. Gezien de lange geschiedenis hiervan, zal dat zeker nog wat tijd nodig hebben.

Via deze weg hoop ik ook meer bekendheid te geven aan dit nieuw administratiebureau van het Regiment Genietroepen, waar uiteraard iedereen van harte welkom is. Het is de bedoeling dat verschillende Regimentszaken in de toekomst via dit bureau zullen gaan lopen.

Gebruik deze link om een vraag te stellen of een opmerking te plaatsen.

U kunt mij bereiken op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op 088 9569588. Mijn werkplek heb ik op de Van Brederodekazerne, gebouw H kamer 28.

Tot ziens bij de Administratie van het Regiment Genietroepen